Τοπάλη 32 - Ερμού,38221, Βόλος, Μαγνησία
+30 24210 35060 / 35039

Testimonials

Στην intered Βόλου επικρατεί ένα ευχάριστο και ευγενικό περιβάλλον όπου το προσωπικό είναι πρόθυμο να βοηθήσει τους μαθητές ανά πάσα στιγμή. Η εκμάθηση γίνετε με γρήγορο και ποιοτικό τρόπο και οι γνώσεις που αποκτούμε θα φανούν σίγουρα χρήσιμες στην μελλοντική εργασία μου!

Σωτηροπούλου Ζωή, Χημικός Μηχανικός

Η εμπειρία μου από την παρακολούθηση του προγράμματος "Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών" στην intered Βόλου, ήταν εξαιρετική.
Υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, εξαιρετική συμπεριφορά από όλα τα μέλη του προσωπικού, άμεση και έγκυρη ανταπόκριση σε κάθε μας ανάγκη.
Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό της intered Βόλου για την υπέροχη και υψηλών στάνταρντς ακαδημαϊκή εμπειρία που μου προσέφεραν.

(ημερομηνία απόκτησης πιστοποιητικού σεμιναρίου Μαθησιακών Δυσκολιών 16/04/2016)

Θάλεια Γκουζκούρη,  Εκπαιδευτικός Μed Αγγλικής Φιλολογίας

Η intered Βόλου παρέχει ευέλικτα προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. Τα προγράμματα εκμάθησης είναι υψηλού επιπέδου και το περιβάλλον που πραγματοποιούνται είναι φιλικό και ήρεμο.

Το ECDL Standard με έχει βοηθήσει αρκετά στις σπουδές μου και συνεχίζω για το ECDL Advanced το οποίο παρέχει ευρύ φάσμα γνώσεων στις δεξιότητες του Microsoft Office

Δουλγέρη Μαριέτα, φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ευχάριστο περιβάλλον και ευελιξία στα ωράρια των προγραμμάτων αλλά και στη χρήση των παροχών του κέντρου Πληροφορικής (πχ χρήση αιθουσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών) για εξάσκηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ως κάτοχος της πιστοποίησης GISPro, οι γνώσεις που αποκόμισα κατά την εκπαίδευση στην intered Βόλου, ήταν απαραίτητες και χρήσιμες κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών στην Ολλανδία στον κλάδο της Γεω-πληροφορικής.

Μπαμπανίκος Κωνσταντίνος, Γεωπόνος