Τοπάλη 32 - Ερμού,38221, Βόλος, Μαγνησία
+30 24210 35060 / 35039

Testimonials

Η intered Βόλου προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον εκπαίδευσης πληροφορικής για κάθε ηλικία, πάντα με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την συνέπεια στην τήρηση του προγράμματος των μαθητών. Το προσωπικό είναι συνεχώς πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να λύσει απορίες. Όποιος θέλει πραγματικά να μάθει και να εξελιχθεί, δεν έχει παρά να εμπιστευτεί τους ειδικούς στην intered Βόλου, έτσι ώστε να επιλέξει το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στα ωράρια και τις απαιτήσεις του. Εγώ εκπαιδεύομαι και δίνω εξετάσεις για το ECDL Standard ( 7 ενότητες ).  Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ποντίκα Άννα, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας

Η intered Βόλου είναι πρότυπο στην εκπαίδευση πληροφορικής. Υπάρχει συνέπεια στην τήρηση του προγράμματος και το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να εξυπηρετήσει αλλά και να λύσει τις απορίες που μπορεί να προκύψουν στα μαθήματα. Προσωπικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη από την intered Βόλου και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει σωστή και ποιοτική εκπαίδευση.

 

Χρυσομάλλου Καλλιόπη, φοιτήτρια πολιτικών επιστημών

Στην intered Βόλου εκπαιδεύτηκα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (1 μήνα) και απέκτησα πολύ καλή γνώση Η/Υ. Συγκεκριμένα εκπαιδεύτηκα και εξετάστηκα στις ενότητες ecdl επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου. Σε αυτή την προσπάθεια συνετέλεσε το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της intered! Συνιστώ ανεπιφύλακτα το μοναδικό κέντρο πληροφορικής της intered στο Βόλο για γονείς, παιδιά, φοιτητές ,εργαζομένους κ.ά. για εκμάθηση πληροφορικής, είτε σε βασικό επίπεδο, είτε σε advanced, καθώς έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη!! Άψογοι και σωστοί επαγγελματίες!!!

Καλαμποκά Ειρήνη, Ιδιωτική Υπάλληλος

Στην intered Βόλου επικρατεί ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Τα ευέλικτα ωράρια, τα ποικίλα προγράμματα σπουδών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό καλύπτουν κάθε απαίτηση. Η εμπειρία μου από την παρακολούθηση του εξειδικευμένου προγράμματος Digital Marketing ήταν εξαιρετική και ιδιαίτερα χρήσιμη στο επαγγελματικό τομέα. Προτείνω ανεπιφύλακτα την intered Βόλου για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχει.

Κίτσιου Φρόσω, Φοιτήτρια Ι.Α.Κ.Α.